pfizervakcina
Gazdaság

Megérkezett az utolsó Pfizer-szállítmány Magyarországra

Portfolio
A héten újabb, közel 240 ezer adag Pfizer-BioNTech vakcina érkezett hazánkba. Ez a 49. magyarországi szállítmány a két vállalat által fejlesztett COVID-19 elleni oltóanyagból, ezzel a vállalat által hazánkba szállított vakcina adagok mennyisége megközelíti a 10.9 millió adagot - áll a cég nyilatkozatában.

A Pfizer emlékeztet: a vállalt feltételeknek megfelelő gyakorisággal és egyeztetett mennyiségben szállította Magyarországra vakcináját, 2020. december 26. óta heti rendszerességgel. Az első negyedévben több, mint 1.5 millió adag, a második negyedévben, jelentősen megnövelve a dózisok számát, több, mint 4.6 millió adag, a harmadik negyedévben pedig 3.2 millió adag vakcinát szállított az országba.

Ezzel a Pfizer teljesítette a szerződésben vállalta kötelezettségét, 2020-2021-ben határidőre leszállított közel 10.9 millió adag COMIRNATY oltóanyagot (a szerződés 10,874 millió adagról szólt, ennyi lehetett a leszállított vakcinaadag.)

A Pfizer vakcinája a cég Portfolionak adott információja alapján 9 hónapig őrzi meg a minőségét. Jelenleg mintegy 3,6 millió adag van raktáron. Egyébként az utóbbi egy héten Janssenből jött sok, nagyjából 550 ezer adag.

bull
moderna
joe biden
magdalena andersson

Kiszámoló Újabb kamatemelés

Ma a jegybank szerencsére újra kamatot emelt, az elmúlt másfél hétben most harmadjára. Ennek oka a borzasztóan gyenge...

Tematikus PR cikk
2021. december 9.
Agrárszektor Konferencia 2021
2021. december 2.
Waberer's - Első kézből a jövő stratégiája
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Back-office munkatárs

Back-office munkatárs
Online előadás
Mire számíthatunk a következő napokban és hetekben?
Online előadás
Telepítés, testreszabás, megbízások, beállítások.
egészségügy kórház koronavírus kórházi ágy