Előfizetői tartalom

Sorra jelentik a szupervariáns megjelenését Európában, újabb országokban fedezték fel az omikront

Portfolio
Pénteken robbant a hír, hogy egy sokszorosan mutálódott „szupervariánst” találtak a tudósok, mely Dél-Afrikában gyorsan terjed.  A variánst Európán belül pénteken Belgiumban, szombaton már Németországban, Olaszországban és Nagy-Britanniában azonosították, és Csehországban is vizsgálnak egy gyanús esetet, Hollandia pedig úgy gondolja, a 61 dél-afrikai behurcolt eset között lesz omikronos is. A koronavírus-járványról szóló híreink percről percre ebben a cikkünkben gyűjtjük össze.

2021. november 28. 22:01 Megosztás Jakab Ferenc: 100 százalék, hogy megjelenik az omikron variáns Magyarországon Száz százalék, hogy megjelenik az omikron variáns Magyarországon - mondta az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsorában Jakab Ferenc...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés