Előfizetői tartalom

Üzlet és fenntarthatóság: itt az idő a zöld átállásra

Portfolio
Az egyhetes Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozót a Külgazdasági és Külügyminisztérium szervezte: szakmai programjára több mint 100 országból érkeztek előadók és résztvevők, a rendezvényhez kapcsolódó expón pedig több mint 180 magyarországi és a visegrádi államokból érkező vállalkozás mutatta be a fenntarthatósági fordulatot elősegítő innovatív megoldásait.

Diplomáciával a fenntarthatósági fordulatért A rendezvény egyik legfontosabb programja, a Universe of Sustainability - Fenntarthatóság Univerzuma – Világtalálkozó volt, melyen november 30. és december 2. között államfők, kormányzati döntéshozók, nemzetközi szervezetek elismert szakértői, valamint a tudományos és az üzleti világ képviselői vitatták meg a fenntartható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés