Előfizetői tartalom

Kutatás: vajon hol élnek a legboldogabb magyarok?

Portfolio
Közeleg az év vége, ilyenkor sokan készítenek számvetést: a sikerekről, kudarcokról munkában és magánéletben egyaránt. Megszoktuk már, hogy a szociális elvárásrendszer körülöttünk sikerre, teljesítményre, pénzre alapozza a boldogságot, és az egyénnek állandóan azzal kell foglalkoznia, hogy ezeket kielégítse. De mindezeket lehámozva vajon mi az, ami ténylegesen boldoggá, kiegyensúlyozottá, elégedetté teszi az egyént? Feltehetően ez mindenkinél más, ugyanakkor vannak közös metszéspontok is ezekben az óriási halmazokban. Egy olyan felemás év vége felé, mint az idei, kíváncsiak voltunk, boldog nemzet-e a magyar, éppen azért a Portfolio Csoporthoz tartozó Pénzcentrumon útjára indítottuk a Nagy Boldogságtesztet. Tarts velünk, töltsd ki Te is!

Az év vége mindenkinek nehéz időszak: nem elég a karácsonyi többletteher, felhajtás, sok munkahelyen az utolsó hónap sokkal intenzívebb, megterhelőbb. Ilyenkor a szokásosnál is nehezebb megtalálni az egyensúlyt: ingerlékenyebbek, zaklatottabbak vagyunk. A magyar felnőtteknek saját bevallásuk szerint is komoly terhekkel és állandó rohanással kell megbirkózniuk a mindennapokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés