Előfizetői tartalom

Koronavírus - Oltási akciókkal indul a jövő év

Portfolio
Januárban több oltási akció is lesz a kórházi oltópontokon és a járási székhelyek szakrendelőiben - ismerteti a koronavirus.gov.hu, amely szerint ismét előzetes időpontfoglalással és helyszíni regisztrációval lehet majd kérni az oltást. Emellett az Országos Oltási Munkacsoport a háziorvosokat is felkéri arra, hogy a rendelési időben végzett oltásokon túl, ők is tartsanak kifejezetten oltási akciónapokat.

A terv szerint januárban minden csütörtök és péntek délután, és szombaton lesz oltási akció a  kórházi oltópontokon  és járásközponti szakrendelőkben oltópontokon. Ekkor előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet menni oltásra - tájékoztatnak. A háziorvosok is folytatják az oltást a rendelési időben, és őket emellett arra kérik,  hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés