Előfizetői tartalom

Az év utolsó kamatemeléséről dönthet az MNB

Portfolio
Nem sok esemény lesz a héten, az ünnepek között kevés releváns makroadat érkezik. Mégsem lesz teljesen izgalommentes a hét: a Magyar Nemzeti Bank csütörtökön megtartja szokásos egyhetes betéti tenderét, ahol ismét változtathat az irányadó kamaton, de az is lehet, hogy az alacsony forgalmú ünnepi időszak miatt a kamatemelés most elmarad.

Hétfőn idehaza nem várunk makrogazdasági szempontból fontos adatközlést, és külföldön is csak a japán kiskereskedelmi statisztikák érdemelnek említést. A világ harmadik legnagyobb gazdasága ugyanis megszenvedi az aktuális világgazdasági lassulást, a gazdaság állapotáról sokat elárulnak az egyes szektorok mutató. Kedden tehát érdemes lesz nézni a japán ipari statisztikákat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés