Előfizetői tartalom

Kötelező oltás Magyarországon? - Véleményt mondott a magyar oltási vezető

Portfolio
A járványhullámokat legyőzni csak oltással lehet, 2022-ben is oltásalapú védekezést folytat majd Magyarország - vetítette előre az origonak adott interjújában György István, az Országos Oltási Munkacsoport vezetője, aki kifejtette álláspontját a kötelező oltások hazai bevezetésének esélyéről is. Azt is elárulta: január végén ma már több mint valószínű, hogy a harmadik oltáshoz köti a kormány a védettségi igazolványt.

Az interjú főbb pontjai: 2021-re megváltozott a járványügyi védekezés Magyarországon, átállhatott a kormány az oltásalapú védekezésre. Minden mással csupán időt nyerhetünk, a járványhullámokat legyőzni csak az oltással lehet. Azt is mondja, hogy 2022-ben is oltásalapú védekezést folytat majd Magyarország, valamint az interjú másik pontjában, hogy a kormány százszázalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés