Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: itt vannak a péntek reggeli adatok

Portfolio
Az elmúlt 24 órában 3360 koronavírus-fertőzöttet azonosítottak Magyarországon a péntek reggeli jelentés szerint. A fertőzéssel összefüggésben elhunyt 82 beteg. 3492 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 334-en vannak lélegeztetőgépen. A mai adatközlés legérdekesebb része, hogy a november vége óta látott csökkenést követően az esetszámok 7 napos mozgóátlaga ismét fordulni látszik.

Egy héttel ezelőtt átlagosan 1997 fertőzöttet találtak, míg a mai jelentés alapján 3360 főt, ami 68 százalékos emelkedésnek felel meg. Ám a tisztánlátást nehezíti, hogy akkor a karácsonyi szünet miatt tömbösített, utólagos adatközlés volt. A mai adatközlés azért is érdekes, mert úgy látszik, hogy fordul a járványgörbe. Vagyis hosszú ideig tartó csökkenés után...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés