Előfizetői tartalom

A legdurvább járványgócok Magyarországon: sosem volt még ekkora hullám Budapesten, jönnek fel egyes megyék is

Portfolio
Soha nem regisztráltak még annyi új koronavírus-fertőzöttet Budapesten, mint az elmúlt héten: a 14 ezres heti esetszámmal a harmadik hullámban látott eddigi rekord is megdőlt. Bár az omikron variáns a fővárosban robbant be először, és továbbra is itt regisztrálják a legtöbb új fertőzöttet, számos, főleg dunántúli megye is rohamléptekben zárkózik fel Budapesthez.

Az elmúlt hetekben egyértelműen Budapest volt az omikron vírusvariáns miatt kirobbant ötödik járványhullám kiemelkedő gócpontja, és most hétvégén is itt regisztrálták népességarányosan a legtöbb új fertőzöttet. A fővárosban regisztrált elmúlt heti 14 078 új fertőzés új rekordot jelent a harmadik járványhullám márciusi, 11 748 fős előző csúcsával szemben. Valószínűsíthető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés