Előfizetői tartalom

Breaking: változik a védettségi igazolványok szabályozása

Portfolio
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő csütörtök reggel 7:00-kor sajtótájékoztatót tart, a Kormányinfóról percről percre tudósítottunk ebben a cikkünkben. Bejelentették, hogy a korábbi kormánydöntést megváltoztatták, és két oltással az oltási igazolványok továbbra is érvényesek lesznek. Azt is közölték, hogy rendkívüli vis major alapot hoznak létre a múlt hétvégi viharkárok kompenzálására: azok kaphatnak támogatást, akiknek legalább 30 százalékos a várható jövedelemcsökkenése. Az orosz gázszerződésről kiderült, hogy a kormány célja a tágyalásokon, hogy azt „hasonló feltételek között vásárolhatnánk meg", mint az évi 4,5 milliárd köbmétert. Az orosz-ukrán konfliktus kapcsán elhangzott: Magyarország NATO tagsága vitán felül áll, és az is kiderült, hogy Magyarország részt vesz a Pfizer koronavírus-gyógyszerének uniós beszerzési eljárásában.

2022. február 03. 07:48 Megosztás Magyar NATO tagság Magyarország NATO tagsága vitán felül áll, megkérdőjelezhetetlen érték, és a lehető legnagyobb biztonságot biztosítja - jelentette ki Gulyás Gergely. Az ellenzék ötletére reagálva, hogy csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés