Előfizetői tartalom

Jakab Ferenc: sosem ér véget a koronavírus-járvány, új variánsokra készülhetünk

Portfolio
"Covid-19 tájékoztatás: Hiteles információk az 5. hullámról, az omikronról és a vakcinákról" címmel tartott webináriumot a Medicalscan Szekanecz Zoltán, Jakab Ferenc és Kulcsár Andrea részvételével. Az eseményen elhangzott, hogy az omikron hullám még rövid ahhoz, hogy megmondhassuk, milyen post-covid és long covid betegségekkel fog járni, ugyanakkor "a koronavírus koronavírus marad, nincs okunk feltételezni, hogy ne okozna post-covidot". Az átoltatlan afrikai és ázsiai területekről újabb és újabb variánsok fognak minket elérni, a koronavírus-járványnak sosem lesz vége, de a vírus nátha típusú infekcióra fog legyengülni.

A beszélgetés résztvevői: Dr. Szekanecz Zoltán, reumatológus, belgyógyász, klinikai immunológus és allergológus professzor, az MTA doktora, a Debreceni Egyetem tanszékvezetője, Dr. Jakab Ferenc virológus professzor, a PTE virológiai laboratóriumának vezetője, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának tudományos dékánhelyettese, Dr. Kulcsár Andrea, a Dél-pesti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés