FONTOS Így szabadulna el a pokol, ha most eltörölné a kormány a kamatstopot
 
Előfizetői tartalom

Jakab Ferenc: sosem ér véget a koronavírus-járvány, új variánsokra készülhetünk

Portfolio
"Covid-19 tájékoztatás: Hiteles információk az 5. hullámról, az omikronról és a vakcinákról" címmel tartott webináriumot a Medicalscan Szekanecz Zoltán, Jakab Ferenc és Kulcsár Andrea részvételével. Az eseményen elhangzott, hogy az omikron hullám még rövid ahhoz, hogy megmondhassuk, milyen post-covid és long covid betegségekkel fog járni, ugyanakkor "a koronavírus koronavírus marad, nincs okunk feltételezni, hogy ne okozna post-covidot". Az átoltatlan afrikai és ázsiai területekről újabb és újabb variánsok fognak minket elérni, a koronavírus-járványnak sosem lesz vége, de a vírus nátha típusú infekcióra fog legyengülni.

A beszélgetés résztvevői: Dr. Szekanecz Zoltán, reumatológus, belgyógyász, klinikai immunológus és allergológus professzor, az MTA doktora, a Debreceni Egyetem tanszékvezetője, Dr. Jakab Ferenc virológus professzor, a PTE virológiai laboratóriumának vezetője, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának tudományos dékánhelyettese, Dr. Kulcsár Andrea, a Dél-pesti...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái