Előfizetői tartalom

Háború, szankciók, gazdasági krízis - Mi lesz így a Dunaferr vasműjével?

Portfolio
Az orosz-ukrán háború, valamint az arra adott nyugati, Oroszország ellen hozott szankciók hatásai több szálon is közvetlenül érintik a dunaújvárosi gyárat. Nem véletlen, hogy ezért a társaság vezetése pénteken közleményt adott ki. A cég elmondása szerint a termelés jelenleg is biztosított, az alapanyag-ellátásban eddig komolyabb fennakadások nem voltak.

A vasmű a közleményében elismeri, hogy "némi termeléscsökkenésre az elmúlt napokban sor került, de a vállalat folyamatosan dolgozik azon, hogy alkalmazkodjon a kialakult körülményekhez". "Az ellátási láncok biztosítása érdekében folyamatosan figyelemmel kíséri a társaság azokat a globális eseményeket, melyeknek hatása lehet a termelés zavartalan fenntartására. A Dunaferr...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés