Előfizetői tartalom

Felkerült az Anonymus feketelistájára a Mol

Portfolio
Az Anonymous néven ismert hackercsoport pár napja közölte, hogy új célpontot talált az Oroszország elleni kiberháborúban, ezek azok a nyugati vállalatok, amelyek még mindig üzleti tevékenységet folytatnak Oroszországban. Nemrég közzé is tettek egy "feketelistát" a vonatkozó cégek neveivel és oroszországi tevékenységeiket taglalva, a listán többek között a Mol neve is szerepel.

A bucsai események tükrében azt a retorikai kérdést tette nemrég fel a Twitteren az Anonymus néven ismert hackercsoport, hogy mégis milyen más bizonyítékra van még szükségük azoknak a multinacionális vállalatoknak, amelyek még mindig véres üzleteket folytatnak Oroszországban? Bejegyzésükben számos cégnél helyeztek kilátásba hackertámadást, amennyiben azok nem szüntetik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés