Előfizetői tartalom

Úgy tűnik, szerzett még két mandátumot az ellenzék

Portfolio
A határon túliak levélszavazatait már délelőtt megszámolták, ezen szavazatok közel 94%-át a Fidesz-KDNP szerezte meg. Délután több szavazókörben is elérte a 100 százalékot a feldolgozottság, miután a külképviseletekről beérkező voksokat is megszámolták. A Fidesz-KDNP listája összességében több mint 3 millió szavazatot szerzett. Úgy tűnik, az Egységben Magyarországért nyert egy mandátumot a listás szavazatokkal, illetve meg tudtak fordítani egy körzetet is a külföldön leadott voksok segítségével.

A Magyarország területén kívül tartózkodó választópolgárok 145 külképviselet egyikén adhatták le szavazatukat a pártlistákra, illetve a lakóhelyük szerinti választókerület jelöltjeire. Szavazataikat csütörtök délutánig Magyarországra szállították, a hétvégén pedig ezeket a szavazatokat is megszámolják. A délutáni állás szerint az újonnan megszámolt szavazatoktól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés