Előfizetői tartalom

Egy hét múlva eszméletlen árak jönnek? - Léptek az emberek

Portfolio
A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem voltak, akik az árstopos termékekből is többet vásároltak. Miután senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop - amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek -, elkezdtek felhalmozni az emberek. A kormány a héten dönt arról, hogy marad-e az árstop. Addig is egyre többen találkozhatnak üres polcokkal.

Ezen a hétvégén lejár a február és április között tartó árstop intézkedés a kiskereskedelemben. A kormány 7 termék árát fagyasztotta be a tavaly októberi szinten, ezért ezekért 20-30%-kal kevesebbet kell most fizetni, mint a piaci ár. Miután az árstop hatálya hamarosan lejár, és a kormány még nem döntött a hosszabbításról, így sokan a múlt hétvégén nemcsak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés