Előfizetői tartalom

Megbillent a magyar gazdaság - sztárközgazdászok mondták el, mit léphet a kormány és az MNB

Portfolio
Mi lesz a magyar gazdaság egyensúlyával, az inflációval és a forinttal, mi lesz a hitelezéssel és mibe érdemes fektetni most? Bod Péter Ákos, Tardos Gergely és Zsiday Viktor válaszolt Madár István, a Portfolio vezető elemzőjének makrogazdasági kérdéseire a Portfolio mai Hitelezés 2022 konferenciájának utolsó panelbeszélgetésében.

Lesz-e Magyarországon válság? Bod Péter Ákos, a Budapesti Corvinus Egyetem professzora szerint a társadalom normális állapota az, hogy válságok előfordulnak. Hogy lesz-e recesszió, vagyis amikor legalább két negyedéven keresztül a gazdaság egészére kiterjedten visszaesik a gazdasági teljesítmény, arról azt valószínűsíti, hogy idén nem lesz ilyen. Tardos Gergely, az OTP...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés