Előfizetői tartalom

Elárulta legfontosabb feladatát az új területfejlesztési miniszter

Portfolio
Szerda reggel kezdetét vette az ötödik Orbán-kormány miniszterjelöltjeinek bizottsági meghallgatása a Parlamentben. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszterjelöltet elsőként a Európai ügyek bizottsága hallgatja meg, erről élőben tudósítunk. Navracsics Tibor a meghallgatáson ismertette főbb feladatait, megnevezte államtitkárait, valamint beszélt az operatív programokról is. Az ülés végén a bizottság a miniszterjelöltet támogatta miniszteri poszt betöltésében.

2022. május 18. 11:59 Megosztás Koronavírus és háború A Covid jó tesztje volt az európai integrációnak, az Európai Bizottság jól találta meg azt a szerepet, amely a tagállamok összehangolásán alapul. Erre jött az orosz-ukrán háború. Kérdés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés