FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
 
Előfizetői tartalom

Majomhimlő: a meleg és biszexuális férfi közösségek tagjai egyelőre a leginkább veszélyeztetettek

Portfolio
A CDC nevű amerikai egészségügyi hatóság hétfőn figyelmeztette a meleg és biszexuális férfiakat, hogy a majomhimlő világszerte terjedni látszik a közösségükben, és arra intette őket, hogy tegyenek óvintézkedéseket, ha szoros kapcsolatban álltak valakivel, aki a gyanú szerint e vírussal fertőzött lehet, nem mellesleg figyeljenek a tünetekre.

John Brooks, a CDC tisztviselője hangsúlyozta, hogy szexuális irányultságtól függetlenül bárki elkaphatja a majomhimlőt szoros személyes kapcsolat révén. Az eddig világszerte érintettek között azonban felülreprezentáltak azok a férfiak, akik melegként vagy biszexuálisként azonosítják magukat. Bár most nagyobb eséllyel fertőződhetnek meg a majomhimlővel, ez nem jelenti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés