Előfizetői tartalom

Egy dologra biztosan fel kell készülni a repülős vakációkor: a káoszra!

Portfolio
Az idei nyári légi utazás tele van bizonytalansággal, mind az utasok, mind a légitársaságok számára. Járattörlésekre, késésekre és órákig tartó sorban állásra kell készülni az útlevél-ellenőrzésnél és a poggyászfelvételnél Európa repülőterein - írja a CNBC, amely szerint a problémák tovább húzódhatnak. Alexander Irving, az AB Bernstein európai közlekedési elemzője szerint az utazási kedv abszolút meglepte a légitársaságokat és reptereket, amelyek észlelhetően nehézkesen képesek csak a felgyülemlett kereslet kiszolgálására.

A késések és a járattörlések kedvezőtlen hatással lehetnek a fogyasztók utazási kedvére - mondta a portálnak Laura Hoy, a Hargreaves Lansdown részvényelemzője, aki szerint mindeközben a légitársaságok vékony jégen táncolnak aközött, hogy megpróbálják megragadni a pandémiát követő utazási boomot, és felkészüljenek a gazdasági feltételek romlásával várhatóan bekövetkező...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái