Előfizetői tartalom

Egy dologra biztosan fel kell készülni a repülős vakációkor: a káoszra!

Portfolio
Az idei nyári légi utazás tele van bizonytalansággal, mind az utasok, mind a légitársaságok számára. Járattörlésekre, késésekre és órákig tartó sorban állásra kell készülni az útlevél-ellenőrzésnél és a poggyászfelvételnél Európa repülőterein - írja a CNBC, amely szerint a problémák tovább húzódhatnak. Alexander Irving, az AB Bernstein európai közlekedési elemzője szerint az utazási kedv abszolút meglepte a légitársaságokat és reptereket, amelyek észlelhetően nehézkesen képesek csak a felgyülemlett kereslet kiszolgálására.

A késések és a járattörlések kedvezőtlen hatással lehetnek a fogyasztók utazási kedvére - mondta a portálnak Laura Hoy, a Hargreaves Lansdown részvényelemzője, aki szerint mindeközben a légitársaságok vékony jégen táncolnak aközött, hogy megpróbálják megragadni a pandémiát követő utazási boomot, és felkészüljenek a gazdasági feltételek romlásával várhatóan bekövetkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés