Előfizetői tartalom

Fideszes figyelmeztetés jött a rezsikatasztrófa miatt

Portfolio
Az egész Európát fenyegető energiaválság lecsapni készül a helyi közösségekre is - vélekedett hétfői bejegyzésében Székesfehérvár fideszes polgármestere. Cser-Palkovics András arról is írt, hogy már ajánlatot sem kapnak az energiaszektortól a villamosenergia, valamint a gáz beszerzésére kiírt pályázatokon, vagy ha kapnak is, akkor is tízszeres áron. Fájdalmas időszak köszönthet be a magyar településeken az elszálló rezsiárak miatt.

A politikus szerint "Európában ma közvetlenül óriási veszély és válság fenyegeti a településeket, a falvakat és a városok világát, a helyi közszolgáltatások biztosítását". Mindez az elszabaduló energiaárakkal van összefüggésben. Az elmúlt napokban sorozatosan számolt be a Portfolio is arról, hogy a gáz és áram ára az európai piacokon elképesztő magasságokba emelkedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés