Előfizetői tartalom

Új tanítási trendek a horizonton: átalakulás előtt az iskolai oktatási módszerek

Hergár Eszter, MNB
Jelentősen átalakíthatják az iskolai oktatási módszereket az egyre népszerűbbé váló új tanítási trendek. Ezeket három fontos tényező határozza meg: a globális kihívások, a digitalizáció erősödése és a covid világjárvány. Cikkünkben górcső alá vesszük az újdonságokat a friss nemzetközi gyakorlatok alapján. Az új irányok egy innovatív oktatási kultúra alapjait rakhatják le.

Az iskolai oktatás a tanév indulásakor megkerülhetetlen téma, s napjainkban aktuálisabb, mint valaha. A tanítás módszereiben ugyanis számos olyan új trend jelent meg, mely az iskolai oktatás gyökeres átalakulását idézheti elő. Az alábbiakban a friss nemzetközi minták, a jó gyakorlatok alapján bemutatjuk az iskolai oktatás újdonságaira ható főbb tényezőket, napjaink új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés