Előfizetői tartalom

Jön az IMF friss előrejelzése – Mit jósol a Valutaalap Magyarországnak?

Portfolio
A héten itthon elsősorban a kedd reggel érkező inflációs adatra figyelhetnek a befektetők, miközben szintén kedden jön a Nemzetközi Valutaalap (IMF) friss globális előrejelzése. A World Economic Outlook a magyar gazdasággal kapcsolatban is friss prognózist tartalmaz majd. A devizapiac kiemelten figyelheti a Fed legutóbbi ülésének jegyzőkönyvét, illetve az amerikai inflációs adatot is.

A hét eleje nem lesz mozgalmas makroadatok és események szempontjából, hétfőn itthon egy külkereskedelmi adat érkezik, a csendes hangulathoz pedig az is hozzájárul, hogy a tengerentúlon a Kolombusz-nap miatt kereskedési szünet lesz. Kedd reggel azonban rögtön jönnek az izgalmak, hiszen megjelenik a szeptemberi inflációs adat, ami akár 20 százalék feletti értéket is mutathat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés