Előfizetői tartalom

Orbán Viktor bejelentette: cél az egy számjegyű infláció, az árstopokat pedig kiterjesztik további termékekre

Portfolio
Péntek reggel Orbán Viktor miniszterelnök szokásos rádióinterjúján vett részt a Kossuth Rádió "Jó Reggelt, Magyarország!" című műsorában. A beszélgetés során a magyar kormányfő bejelentette: az egy számjegyű infláció a cél, az árstopokat pedig kiterjesztik további termékekre. Megjegyezte továbbá, hogy az oroszok miatt összességében kevesebb gáz érkezik Európába, mint amennyit el szokott fogyasztani a közösség, de mindenki feltöltötte a gáztárolókat, így van elegendő gáz télre Európában.

2022. október 28. 08:17 Megosztás Bejelentette Orbán Viktor az árstopok kiterjesztését - Mi vár ránk? Az a kormány célja, hogy 2023 végére egy számjegyűre, tehát 10% alá, faragja az infláció ütemét, ezért a következő hetekben olyan döntéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés