Előfizetői tartalom

Egészen hihetetlen: a gyógyszerek sem mentenek meg a koronavírus szövődménye miatti haláltól

Portfolio
A koronavírusos betegek számára a kórházból való elbocsátás után széles körben felírt, a vérrögképződés csökkentésére szolgáló gyógyszer nem csökkenti az újbóli kórházba jutás esélyét, és nem javítja a túlélési esélyeket - derül ki egy úttörő kutatásból, ami akár nagy mértékben megváltoztathatja a kezelési protokollokat a kutatás vezetői szerint.

Az Addenbrooke's Hospital és a Cambridge-i Egyetem által vezetett, az egész Egyesült Királyságra kiterjedő vizsgálat eredményeit a Financial Times közölte nemrég, a kutatásban megállapították, hogy az Apixaban véralvadásgátló felírása nem segít a közepes és súlyos koronavírus-fertőzésekből felépülő betegeken, sőt, az esetek kis részében még súlyos károkat is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés