Előfizetői tartalom

A legokosabb kutyafajták: ezt a listát mindenképpen látnod kell, ha kutyát vennél ajándékba karácsony előtt

Portfolio
Amennyiben a jövőben kutyát választanál, esetleg idén karácsonykor az ember legjobb barátjával ajándékoznád meg párod vagy gyermeked, érdemes több dolgot is felmérni. Ezek egyike az, hogy milyen különbségek vannak a különféle kutyafajták között. A Reader's Digest kigyűjtötte Stanley Coren neves kutyakutató "A kutyák intelligenciája" című könyvének ranglistáját, amely jól jöhet mindenkinek, aki nem tudja, milyen kutyát válasszon társnak maga mellé, ajándékozzon gyerekének. Mutatjuk a 18 legokosabb kutyafajtát, és a legfontosabb tudnivalókat a kutyák intelligenciájával és történetével kapcsolatban.

A legokosabb kutyafajták listája A kutyák már a kőkorszak óta az emberiség hűséges társai, és nem csak azért, mert aranyosak. Az ember számára ideális módon intelligensek, és ez az állapot teljesen szándékos; az évezredek során az emberek úgy tenyésztették a kutyákat, hogy tökéletes társak legyenek. A történelem bármelyik pillanatában, a legokosabb kutyafajták...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái