Előfizetői tartalom

Álhír miatt megrohanták a benzinkutakat Magyarországon

Portfolio
Pénteken délután egy olyan álhír kezdett terjedni az országban, hogy éjféltől eltörli a kormány a 480-as hatósági üzemanyagárat, ezért estefelé több budapesti és vidéki benzinkúton is sorokban álltak az autók, de sok helyen nem kaptak hatósági áras üzemanyagot - derült ki az RTL Híradó szombat esti riportjából.

A riportban visszaidézték azt, amit a minap Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter mondott a Kormányinfón, miszerint „most valóban aggasztó hírek vannak” az itthoni üzemanyagellátás terén és a kormány a Moltól várt egyértelmű választ arra, hogy tudják-e garantálni az ország ellátását. Ahogy Gulyás a tájékoztatón fogalmazott a 480-as hatósági ár fenntarthatóságáról:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés