Előfizetői tartalom

Sötét trükkel támadnak a leggátlástalanabb bűnözők - ez a recept, amivel téged is átvernek

Portfolio
A digitális gazdaság bővülésével egyre többen kezdték el online intézni ügyeiket, a tapasztalatlan felhasználók tömegei pedig a csalók étvágyát is felkeltették, akik egyre kreatívabb módszerekkel és egyre szervezettebben vadásznak áldozataikra. Cikkünkben utánajártunk az elmúlt időszak legnépszerűbb csalási módszereinek, megmutatjuk, mire kell figyelni, ha nem akarunk áldozattá válni, és a csalóhálózatok sötét titkaira is kitérünk.

Az online csalók módszerének alapja, hogy olyan történettel tévesztik meg áldozataikat, amely a veszélyérzet felkeltésével, vagy a gyors meggazdagodás ígéretével hirtelen érzelmi reakciót kiváltva, cselekvésre bírja őket. A csalásoknak sokféle típusa létezik, közös bennük, hogy az elkövető mindig sürgeti áldozatát, igyekszik rávenni, hogy minél gyorsabban hozzon meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés