Előfizetői tartalom

Ott támadják az oroszok az ukránokat, ahol a legjobban fáj - Háborús híreink szombaton

Portfolio
A harctéri események intenzitása valamelyest csökkent a tél beálltával az ukrajnai frontokon, ezzel párhuzamosan viszont az orosz haderő intenzíven támadja az ukrán energetika kulcsfontosságú elemeit, ezzel is menekülésre késztetve az ukrán lakosságot. A fő célpontok a nagyfeszültségű távvezetékek, az alállomások és az elosztóhálózatok. Már nemcsak az áramtermeléssel van a probléma, hanem azzal is, hogy az áramot eljuttassák a felhasználókhoz. A harctéri események közül a legfontosabb most az, hogy az orosz haderő Bahmut városát támadja, az oroszok az egész frontvonalat lövik, mindkét oldalon súlyosak a veszteségek.

2022. december 10. 21:24 Megosztás Megvan az alku, amivel Magyarország kihagyásával adna hitelt az EU Ukrajnának A Tanács megállapodásra jutott arról a jogalkotási csomagról, amely lehetővé fogja tenni az EU számára, hogy 2023-ban 18 milliárd euró...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés