Előfizetői tartalom

Kiderült: gázerőművek építését tervezi a magyar kormány

Portfolio
Miután a minap a közrádió adásában jelentette be Paks II. újabb 2 éves csúszását az új energiaügyi miniszter, most egy újabb fontos energiaügyi információt hintett el a Hír TV adásában Steiner Attila. A tárca energiaügyekért felelős államtitkára ugyanis gyakorlatilag azt mondta most először a nyilvánosság előtt, hogy a kormány új gázerőművek építését tervezi azért, hogy a tovább bővülő napelemes kapacitás rugalmas kiszabályozásának kérdését meg tudja oldani.

A kedd esti beszélgetés a Portfolio által hétvégén részletesen megírt témával indított, miszerint a céges-intézményi körben nagyon jelentős volt a gázfogyasztás csökkenése ősztől több ok miatt és az általunk készített grafikonnal is illusztrálták ezt. Aztán szóba kerültek a napelemes kapacitások további bővítése előtt álló akadályok. Ennek kapcsán Steiner jelezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés