Előfizetői tartalom

Döbbenetes dologra derült fény: kulcsfontosságú adatok szivároghattak ki Magyarországon

Portfolio
Egy piaci szereplő napokkal a hivatalos adatközlés előtt hozzájuthatott a Központi Statisztikai Hivatal olyan adataihoz, amelyek akár piacmozgató jelentőségűek lehetnek – derül ki a Portfolio-hoz ma beérkező levélből. Egyelőre nem világos, hogy miként történhetett ilyen eset, és hogy egyedi malőrről van-e szó, vagy rendszeres gyakorlatról.

A Portfolio-hoz ma beesett egy email, amelyben a Makronóm kommunikációs cége a figyelmünkbe ajánlja az intézet makroelemzési vezetőjének „friss KSH kiskereskedelmi adatokhoz fűzött szakmai kommentárját szíves felhasználásra”. A levélben a statisztikai hivatal kiskereskedelmi adatainak értelmezése szerepel, bőven megszórva olyan számokkal, amelyek majd a hétfői gyorsjelentésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés