Előfizetői tartalom

OEV: a gyakorlatban mutathatják meg a diákok, hogy mire képesek

Portfolio
Huszonnegyedik alkalommal rendezik meg idén az Országos Esettanulmányi Versenyt (OEV), amelynek regisztrációs időszaka február 20-án indul, a küzdelem pedig márciusban zajlik majd. Az OEV Kelet-Közép-Európa legrangosabb esettanulmány versenye, amelynek célja, hogy a régió legkiemelkedőbb gazdasági egyetemeinek hallgatói gyakorlati problémák kezelése során bizonyítsák rátermettségüket.

Hamarosan indul az Országos Esettanulmányi Verseny (OEV) regisztrációs időszaka, hiszen február 20-tól jelentkezhetnek a diákok a megmérettetésre. Az idei esetet a diákok március 1. és március 12. között oldhatják meg, tehát a probléma kidolgozására majdnem 2 hét áll rendelkezésükre. Az esetverseny első fordulója után a legkiemelkedőbb 12 csapat meghívást kap Budapestre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés