Előfizetői tartalom

Érdekes információkat mondott a debreceni akkumulátor gyárról a polgármester

Portfolio
„A vízminőségre, a talajvédelemre, levegőminőségre és a zajterhelésre vonatkozó, a gyártóktól, a gyáraktól független monitoringrendszert építünk ki, amelynek felügyeletébe a szakmai civil szervezeteket is be kívánjuk vonni” – hangsúlyozta a debreceni CATL akkumulátorgyár körüli környezetvédelmi aggodalmak kapcsán Papp László az Indexnek adott interjúban. A debreceni polgármester részletesen beszélt a város és a gigantikus gyár vízellátási kérdéseiről, az áramhálózat fejlesztési tervekről, illetve az energiaügyek kapcsán szóba került a hétvégente leálló debreceni villamos- és troliközlekedés kérdése is.

A terjedelmes interjú néhány főbb téma szerinti összefoglalása: Környezetvédelem és független monitoringrendszer. „A vízminőségre, a talajvédelemre, levegőminőségre és a zajterhelésre vonatkozó, a gyártóktól, a gyáraktól független monitoringrendszert építünk ki, amelynek felügyeletébe a szakmai civil szervezeteket is be kívánjuk vonni.” „Ebben összefogtunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés