FONTOS Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!
 
Előfizetői tartalom

Kiderült: súlyos kérdésekről tárgyal ma Moszkvában Szijjártó Péter

Portfolio
"Alexander Novak miniszterelnök-helyettessel súlyos kérdések szerepelnek ma napirenden" – jelezte egy keddi Facebook-bejegyzésben Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és képeket is posztolt arról, hogy immár Moszkvában tárgyal. Frissítés! Időközben befutott szerkesztőségünkbe a Roszatom közleménye is a mai egyeztetésekről.

A poszt szerint a súlyos kérdések között „a hazánk földgázellátását biztosító Török Áramlat vezeték fizikai és műszaki biztonsága, a kőolajellátásunkat biztosító Barátság vezetéken történő tranzitszállítások fenntartása, valamint a nukleáris ipart fenyegető szankciók kivédése” szerepel. Még ezt megelőzően egy reggeli posztban úgy fogalmazott: „Magyarország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés