Előfizetői tartalom

Nagyon komoly képalkotó diagnosztikai centrum nyílt Veszprémben

Portfolio
Megnyitotta az Észak-Balatoni régió első, speciális vizsgálatokra is felkészített képalkotó nagydiagnosztikai központját Veszprémben a TritonLife Csoport magánegészségügyi szolgáltató - olvasható a társaság pénteken megjelent közleményében. A 680 négyzetméteres diagnosztikai központ már a jelenlegi nyitvatartási rendben is évente 20.000 vizsgálat elkészítésére készül, tehermentesítve az állami egészségügyet, és jelentősen csökkentve a térségben a CT, MRI, digitális röntgen és ultrahang vizsgálatok várakozási idejét. A vármegyében elsőként speciális vizsgálatok is elérhetőek lesznek, köztük a Cardio-CT vizsgálat (szív és a szívkoszorúerek vizsgálata) és az MR artrográfia, amellyel a legapróbb ízületi károsodásokat is ki lehet mutatni. A beültetett fémek, például protézisek, törés rögzítők ellenőrzését is el tudják végezni, amire az egész országban nagyon kevés helyen van lehetőség.

Private Health Forum 2023 Szeptember 19-én jön a Portfolio magánegészségügyi fóruma. A teljes szektor színe-java ott lesz. Részletek itt: Információ és jelentkezés Haraszti Péter, a TritonLife alapító-vezérigazgatója a nagydiagnosztikai központ megnyitóján elmondta, hogy az új központ része a TritonLife...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés