Előfizetői tartalom

Nagy dobás az MVM-től - Rengeteg magyar járhat jól a rezsiemelés közepette

Portfolio
Több csomagban osztott meg nagyon fontos információkat hivatalos youtube csatornáján az MVM a lakossági rezsidíjakkal, számlázással kapcsolatban. A rövid, informatív videókat érdemes megnézni, mert sokan találkozhatnak új és rendkívül hasznos információkkal, például a részletfizetés lehetőségének egyszerű, online módon történő kihasználásával.

Korábban is beszámoltunk már arról, hogy az MVM tájékoztató rövidfilmekkel is segíti az eligazodást a rezsicsökkentés módosításával kapcsolatban. Kapcsolódó cikkünk 2022. 10. 29. Rezsiemelés: fontos válaszok érkeztek az MVM-től 2022. 11. 25. Fontos figyelmeztetés jött az MVM-től a fűtési szezonban Az elmúlt napokban a szolgáltató folytatta az ilyen jellegű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés