Előfizetői tartalom

Bréking: Magyarország blokkolja az újabb uniós szankciókat és a békekeret kifizetését!

Portfolio
Négy ok miatt nem szavazza meg Magyarország a készülő 11. uniós szankciós csomagot, illetve az Európai Békekeretből az újabb kifizetést az ukrajnai fegyverszállítások finanszírozására – jelentette be a Facebook-on élőben közvetített videójában Szijjártó Péter. A leginkább fájó pont az OTP ukrajnai listázása: addig, amíg az ukránok nem veszik le a magyar bankot a háború finanszírozóinak nemzetközi listájáról, a magyar fél nem fog együttműködni, derül ki a külgazdasági és külügyminiszter szavaiból.

A magyar külgazdasági és külügyminiszter azt is felrótta, hogy az ukrajnai törvények miatt szeptembertől a magyar kisebbségi iskoláknak be kell zárnia, illetve a 11. uniós szankciós listán 8 kínai cég is felbukkan, valamint az ukrán elnök a minap kiszivárgott értesülések szerint a Barátság kőolajvezeték Magyarország felé vezető ágának felrobbantását is kilátásba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés