Előfizetői tartalom

Velencei-tavi polgármesterek: egy közös követelés és egy új javaslat is napvilágot látott a tó vízpótásáról

Portfolio
A Velencei-tó körüli polgármesterek az utóbbi napok, hetek esőzései után azt követelik, ha a vízminőség is engedi, újra nyissák meg a tó legfontosabb vízpótlási útvonalát, a Pátkai-zsilipet - olvasható az egyik tókörüli településhez, Sukoró községhez tartozó Facebook-oldalon közzétett posztban. A gárdonyi polgármester emellett pár napja egy új javaslattal is előállt a tó vízpótlását illetően, az erről készített számításokat ígérete szerint leteszi az illetékesek asztalára.

Közös követelés "A Velencei-tó körüli polgármesterek- Gárdony, Velence, Pákozd, Sukoró- egységes állásponton vagyunk és úgy gondoljuk hogy, ismét itt lenne az ideje, hogy megnyissák a pátkai zsilipet, amennyiben a vízminőség megfelelő. Ennek érdekében kérjük, hogy egy független szakértővel vizsgáltassák be a vízminőséget. A pátkai víztározó vízszintje az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés