Előfizetői tartalom

Célegyenesben a magyar fociban sosem látott üzlet – Már ma új csapatba igazolhat Szoboszlai Dominik

Portfolio
Az utolsó simítások zajlanak a tárgyalásokon a Liverpool és az RB Leipzig között, így jó eséllyel ma megegyezhetnek Szoboszlai Dominik átigazolásáról – írta a Twitteren Fabrizio Romano átigazolási guru. Ha ez megtörténik, akkor a magyar válogatott csapatkapitánya a valaha volt legdrágábban eladott magyar játékos lehet, a hírek szerint 70 millió eurót (mintegy 26 milliárd forint) fizethetnek érte.

Hetek óta húzódik Szoboszlai Dominik átigazolási ügye, eddig a Newcastle United tűnt a legesélyesebb kérőnek, azonban az utóbbi napokban beszállt a versenybe a Liverpool is. Sőt, Fabrizio Romano transzferguru értesülései szerint a célegyenesbe fordultak a tárgyalások, a lényegi kérdésekről megegyezett az angol sztárcsapat és a Leipzig. Negotiations between Liverpool and RB...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés