Előfizetői tartalom

Hőségriasztás: sorra rendelik el a vízkorlátozást Budapest környékén

Portfolio
A másodfokú hőségriasztásra tekintettel 15 Budapest környéki település lakóit arra kérte az ivóvízszolgáltató DMRV Zrt. július 11-én kedden, hogy lehetőleg korlátozzák az ivóvíz felhasználást, és erre reagálva már legalább két nagyobb településen el is rendelték az elmúlt órákban az I. fokú vízkorlátozást, illetve több más településen is kilátásba helyezték ezt, valamint önkorlátozó magatartást kért az önkormányzat a felhasználóktól – derült ki a Portfolio rövid körképéből.

Kedden délelőtt jelent meg a DMRV Zrt. új felhívása, amely az országos tisztifőorvos által hétfő-szerda között elrendelt másodfokú hőségriasztásra, az ilyenkor szokásosan megnövekvő ivóvíz-felhasználásra tekintettel, illetve a következő napokban is zavartalan vízellátás érdekében arra kérte 15 Budapest környéki agglomerációs település fogyasztóit, hogy lehetőség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés