Előfizetői tartalom

Példátlan sztrájk készül Hollywoodban – Minden leállhat

Portfolio
Hollywood 63 év óta először néz szembe kettős munkabeszüntetéssel, mivel a színészek csatlakoznak az írók sztrájkjához, ami jelentős fennakadást okoz a film- és televíziós produkciókban. A Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA) és az Writers Guild of America (WGA) a streaming TV korszakban megemelt alapfizetést és maradványdíjakat követel, valamint biztosítékokat a mesterséges intelligencia általi helyettesítés ellen.

A szórakoztatóipar jelentős zavarok előtt áll, mivel a hollywoodi színészek sztrájkra készülnek a stúdiókkal folytatott sikertelen tárgyalásokat követően. Ez az akció a május óta sztrájkoló film- és televíziós írók megmozdulásait követi, ami tovább fokozza a zűrzavart az iparágban. 63 év óta ez az első alkalom, hogy a hollywoodi stúdiók kettős munkabeszüntetéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés