Előfizetői tartalom

2024-es hosszú hétvégék és ünnepnapok: megvan az év legfontosabb táblázata

Portfolio
Az előzetes rendelettervezet tartalmával összhangban, a kormány kihirdette a csütörtök esti Magyar Közlönyben azt a döntését, ami a 2024-ben várható ünnepnapokat, pihenőnapokat és plusz munkanapokat tartalmazza. Cikkünkben egyetlen táblázatba is összefoglaltuk a legfontosabb napokat, hogy az érintettek már most tudjanak tervezni jövőre. Összeszedtük azt is, mikor lesznek ünnepnapok és hosszú hétvégék 2024-ben, illetve mikor esnek ünnepnapok 2024-ben hétvégére. Hány háromnapos és négynapos hosszú hétvége lesz? Hányadikára esnek a húsvéti ünnepek? Milyen napokra esik karácsony 2024-ben? Itt minden kérdésre választ találsz, ami 2024 ünnepnapjait és 2024 hosszú hétvégéit illeti.

A kormány már több héttel ezelőtt közzétette honlapján az akkor még tervezetnek szánt dokumentumát a jövő évi munkaszüneti napokról és ledolgozandó szombatokról. A csütörtöki közlönyben történt "a gazdaságfejlesztési miniszter 15/2023. (VII. 13.) GFM rendelete a 2024. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről" címet viselőm GFM-rendelet kihirdetésével pedig most...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés