FONTOS Kiszivárgott Donald Trump súlyos terve - Ez Magyarországot is érintené
 
Előfizetői tartalom

Korábban teljesülhet Orbán Viktor fontos célja

Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió "Jó reggelt, Magyarország!" című reggeli műsorában adott élő interjút, a kormányfő kijelentette: az infláció esetében nem a mérték, a csökkenő tendencia a lényeg, és lehet, hogy 1-1,5 hónappal korábban elérhetjük az egy számjegyű célt, melyet év végére tervezett eddig elérni a kormány. Az árfigyelő rendszert több százezren használják, minden hónapban csökkenni fog az infláció mértéke - jelentette ki. Orbán arról is beszélt, hogy az új hulladékgazdálkodási rendszer miatt a magyar borászok helyzetét is rendezni kell, mert nagy versenyhátrányba kerülnének.

2023. július 14. 07:46 Megosztás No migration Ezer menedékkérőből 16-ot kellene befogadnia Magyarországnak a kvóták alapján. A magyar határnál 270 ezer illegális migránst tartóztattak fel tavaly - mondja Orbán. A brüsszeli szirénhangokra ne hallgassunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés