Előfizetői tartalom

Különös megállapításról számolt be a biciklisávok és a dugók kapcsolatáról a BKK

Portfolio
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) által kialakított új budapesti kerékpársávokkal kapcsolatban jelentős viták és kritikák merültek fel, különösen a taxisok és a mentősök részéről. A változtatás a metrópótló buszsávok helyére került, két forgalmas főútvonalon, a Váci úton és az Üllői úton. Sokan az új biciklisávoknak tulajdonítják a pesti dugókat, emiatt a BKK is értékelést adott a helyzetről.

A BKK reagált a dúgókat az új kerékpársávoknak tulajdonító kritikákra, és állítása szerint az új kerékpársávok bevezetése nem csökkentette a forgalmi sávok számát és szélességét a Váci és Üllői úti buszsávok mentén. A korábbi metrópótlás idején is használt autós forgalmi sávok száma nemhogy változatlan maradt, de még további sávokkal is bővültek, például...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés