Előfizetői tartalom

Honnan jön a 800 milliárd? - Így nőtt valójában a magyar magánegészségügy

Karli Péter, Heal Partners
|
Vály Zsófia, Heal Partners
Előző cikkünkben a magyar magánegészségügyi piac méretével kapcsolatos becsléseinket foglaltuk össze, külön figyelmet szentelve az iparág legmeghatározóbb szereplőire. Ezek a szereplők az esetek többségében járó- és fekvőbetegellátást kínáló intézmények, akik főként budapesti központtal vagy országos hálózattal rendelkeznek. Az említett szegmens árnyékában bújik meg két további kisebb és ezért talán kissé mostohábban kezelt, de annál figyelemre méltóbb ágazat. Cikkünkben a legnagyobb diagnosztikával foglalkozó szolgáltatókat, illetve a fogászati praxisokat vesszük górcső alá.

Private Health Forum 2023 A legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatók mind ott lesznek a Portfolio szeptember 19-i Private Health Forum rendezvényén. Most érdemes lecsapni a helyekre: Információ és jelentkezés Legutóbbi írásunkban hosszasan értekeztünk a magánegészségügy kirobbanó térhódításáról....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái