Előfizetői tartalom

A Nemzetközi Energia Ügynökség gázelemzője és az MVM CEEnergy vezérigazgatója is részt vesz a Portfolio energetikai konferenciáján!

Portfolio
Európai és globális gázpiaci változások a geopolitikai átrendeződések mellett – ezzel a címmel tart átfogó előadást a Portfolio Energy Investment Forum konferenciáján Molnár Gergely, a Nemzetközi Energia Ügynökség gázelemzője, amelyben az orosz leválás, és a régió gázpiaci átrendeződésének és ellátásbiztonsági kihívásainak témáját is körbejárja. A gázpiac témái kapcsán szintén fontos fejlemény, hogy Fritsch László, az MVM CEEnergy Zrt. vezérigazgatója is elvállalta felkérésünket az energiakereskedői és ipari felhasználói oldal képviselőit is felvonultató panelbeszélgetésben részvételre. Nagy nevek, a legfontosabb témák átbeszélése – még néhány napig early bird áron itt regisztrálhat az év egyik legrangosabb energetikai, energiapiaci konferenciájára, amelynek nyitó szekciójában az Európai Bizottság, az Energiaügyi Minisztérium és az Energiahivatal vezető döntéshozói tartanak előadást. A programunkat, az előadók és panelbeszélgetők neveit folyamatosan frissítjük a konferencia aloldalán.

Már csak néhány hét, és október 5-én jön a Portfolio Energy Investment Forum 2023 című egész napos csúcskonferenciája a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal szakmai támogatásával, amelyen összesen hat szekcióban vitatjuk meg a legfontosabb energetikai, energiapiaci kérdéseket a vezető döntéshozókkal, előadókkal. Az első szekciót az Európai Bizottság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés