Előfizetői tartalom

Nagy Márton bemondta: védekező állásban a kormány

MTI
|
Portfolio
A kormány célja az, hogy megvédje a beruházásalapú, exportorientált gazdaságot, igyekszik megvédeni a fogyasztókat a magas energiaárakkal szemben, kezeli a hitelpiac nehézségeit és serkenti a fogyasztást - hangsúlyozta Nagy Márton gazdaságfejlesztésért felelős miniszter szombaton a tihanyi Tranzit fesztiválon tartott előadásában.

Magyarországot az energiaárak drasztikus emelkedése a jelentős energiaimport miatt érzékenyen érintette - mutatott rá a miniszter.     Mint mondta, sikerült megvédeni a fogyasztókat, ennek ára a kivetett extraprofit-adó.     Fontos intézkedésnek nevezte, hogy a kormány a lakosságot állampapír-vásárlásra ösztönzi, amely magas kamatot biztosít a kisbefektetőknek,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés