Előfizetői tartalom

Magasabb növekedési pályára állhat a brazil gazdaság

Portfolio
Brazília gazdasága az előrejelzések szerint idén több mint 3%-kal fog növekedni Fernando Haddad pénzügyminiszter szerint. Haddad szerint a kormány jelenlegi programja, amely magában foglalja az adóreformot és egy ökológiai átalakítási tervet, potenciálisan növelheti az ország növekedési ütemét. Hangsúlyozta azt is, hogy Brazíliának nem kellene megelégednie az általánosan prognosztizált 2-2,5%-os éves GDP-növekedéssel, ha ez kormányzati kezdeményezésekkel javítható.

Fernando Haddad, Brazília pénzügyminisztere egy nemrégiben tett nyilatkozatában azt prognosztizálta, hogy az ország gazdasága idén több mint 3%-kal fog növekedni - írja a Reuters. Ezt a jelenlegi kormány programja miatt tartja valószínűnek, amely magában foglalja az adóreformot és az ökológiai átalakítási tervet. Haddad szerint Brazília növekedési potenciálja magasabb lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés