Előfizetői tartalom

Bődületes rekordról számolt be a JYSK

Portfolio
A JYSK árbevétele elérte a 38,5 milliárd dán koronát (közel 2000 milliárd forint) a 2022/23-as pénzügyi évben, ez új rekordot jelentett a globális lakberendezési vállalat számára. A vásárlók száma éves szinten 1,2 millióval nőtt, 135 új áruház nyílt globálisan, és egy új piacon, Törökországban is megjelent a JYSK. Az árbevétel Magyarországon összesen több mint 97 milliárd forintot tett ki a logisztikai központ eredményével együtt.

A továbbra is jelen lévő globális kihívások – így az infláció és a megnövekedett költségek - ellenére a JYSK ismét rekordnak számító, 38,5 milliárd dán korona (közel 2000 milliárd forint) árbevételt ért el az augusztus végén záruló 2022/23-as pénzügyi évben. A vásárlók továbbra sem maradtak el a JYSK 48 országban található több mint 3300 áruházából, számuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés