FONTOS Kiszivárgott Donald Trump súlyos terve - Ez Magyarországot is érintené
 
Előfizetői tartalom

Napokon belül eltávolíthatják az amerikai kormányzati leállás elkerülésének kulcsfiguráját

Portfolio
Miután az utolsó pillanatban sikerült elkerülni az amerikai kormányzat költségvetési okok miatti leállását, vasárnap máris nekiestek az ügylet kulcsszereplőjének az amerikai képviselőház keményvonalas republikánus képviselői. Könnyen lehet, hogy napokon belül meg is buktatják, akárcsak az, hogy éppen demokrata segítséggel mentik meg Kevin McCarthyt. Ő, azaz az ügy kulcsszereplője vasárnap máris magabiztosan nyilatkozott, hogy túl fogja élni a tervezett bizalmatlansági indítványt, igaz nagy kérdés, hogy mégis hogyan.

Szombat éjjel, tehát az utolsó órákban, sikerült elkerülni az amerikai kormányzati intézmények vasárnaptól életbe lépő leállását, mert bár nincs új 2023-2024-es szövetségi költségvetése az Egyesült Államoknak, de sikerült tető alá hozni egy 45 napig érvényes kiadási felhatalmazást. Erről reggel már írtunk: Kapcsolódó cikkünk 2023. 10. 01. Megúszta a leállást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés