Előfizetői tartalom

Honnan lehet megtudni, hogy vonatkozik-e ránk az új napelemes elszámolási szabály?

Portfolio
Tegnap jelentette be Lantos Csaba energiaügyi miniszter a Portfolio Energy Investment Forum 2023 konferenciáján, hogy 2024. január elsejétől egyes, 2022. november 1-től zárolt körzetekben ismét lehetőség nyílik a HMKE hálózati betáplálására. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) által most bejelentett honlap azon felhasználók részére készült, akik 2022. október 31-ét követően adták be, illetve tervezik beadni kérelmüket, és háztartási méretű kiserőművet (HMKE) szeretnének létesíteni, vagy a meglévőt bővítenék.

A MEKH külön honlapot indított azon kisfeszültségű hálózatra csatlakozó felhasználók számára, akik HMKE-t szeretnének létesíteni, vagy a meglévőt bővítenék a hálózati csatlakozási pontjukon. A felület segítségével az érdeklődők lekérdezhetik, hogy az adott csatlakozási ponton telepítendő vagy bővítendő HMKE esetében a jövő évtől lesz-e lehetőség a betáplálásra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés